Skip to content

Accountmanager

Nederland, Overijssel, EnschedeSales

Functieomschrijving

Word jij gedreven door het verzilveren van kansen in new business en het verrijken van goede relaties met de #exciiiting klanten binnen ons portfolio? Samen met je collega’s in commerciële rollen binnen Exite lever je als Senior Accountmanager een belangrijke bijdrage aan ons klantsucces.

Hoor je de naam Exite, dan spreekt daar gelijk een gevoel uit: excitement, oftewel enthousiasme voor ICT. Dat is wat ons allen aanspreekt en dat is het gevoel dat we aan prospects en klanten willen overbrengen. Ons hart klopt sneller van technologie, en dan vooral de manier waarop de technologie wordt ingezet. Samen met collega’s weet jij ICT op zo’n manier te verkopen dat je technologie en de inzet ervan continu naar meer laat smaken.

Wie zoeken wij?

Voor Exite ga jij een spilfunctie vervullen in het sales accountmanagement en onze machine voor new business. Door jouw kwaliteiten in relatiemanagement weet je klanten herhaaldelijk positief te verrassen en targets te behalen. Je richt je bij Exite op het werven van nieuwe klanten en de grotere key accounts, onze strategische klanten, waarvan je er tussen de 40 en 50 in beheer krijgt. Omdat we zoeken naar een senior, beschik je over een netwerk in de ICT-branche. Hierdoor weet je wat er anno 2021 gevraagd wordt om binnen b2b ICT-prospects te enthousiasmeren en klanten tevreden te maken én te houden.

Let op: dit is geen functie waarin het louter om keiharde sales draait! Je bent een commercieel ingestelde relatiemanager die het belang kent van klantloyaliteit, goede opvolging doet en in jouw werkwijze ook aantoonbare skills in cross- en upselling toepast. Je focusgebied beslaat heel Noord-Oost Nederland. Je moet je werk goed kunnen doen, daarom worden vanuit Exite een auto, laptop en telefoonkostenvergoeding beschikbaar gesteld.


Vereisten

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding;
  • 36 tot 40 uur beschikbaarheid (met flexibiliteit in werktijden);
  • Ervaring met salestrajecten binnen de ICT-branche;
  • Een gestructureerde, team-georiënteerde werkstijl, ervaring met CRM;
  • Commitment aan afspraken (wij werken met een klantcontact matrix);
  • Je bent erop gebrand zelf leads te genereren in een competitieve markt;
  • Je bent creatief in je aanpak en in je oplossingen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).