Skip to content

Adoptie Consultant

Nederland, Overijssel, EnschedeSolution Consultants

Functieomschrijving

Ben jij helemaal lijp van Microsoft-producten? Dus Office 365, Power Apps, SharePoint en Teams? Wij zoeken een Adoptie Consultant die onze klanten met passie ondersteunt met de juiste strategie & communicatie bij het zo optimaal in gebruik nemen van deze tools.

Als Adoptie Consultant bij Exite lever je een wezenlijke bijdrage aan het succes van (de introductie van) Microsoft-software bij onze klanten. In deze functie begeleid je hen bij de ingebruikname of verdiepingsslag van bijvoorbeeld Dynamics, Office 365, Power Apps, SharePoint en Teams en stel je een adoptiestrategie voor die je vervolgens samen met klanten en Exite-collega’s uitvoert. Dankzij jouw aanpak werken medewerkers van onze klanten slim, prettig en productief met bedrijfssoftware.


Bij Exite werken geen statische consultants die vooral van meeting naar meeting hoppen en lijvige rapporten schrijven, maar veelzijdige professionals die inspireren en zelf ook een moderne manier van werken voorstaan. Dat betekent dat je flexibel opereert, overweg kunt met projecten volgens Agile & Scrum en met regelmaat bij klanten op locatie en via Teams workshops, trainingen en inspiratiesessies verzorgt. Met een glimlach op je gezicht en een gezonde portie creativiteit in het bedenken van slimme strategieën en oplossingen breng je energie binnen en krijg je mensen mee.


Wat bieden wij?


Vereisten

Wat vragen wij?

Humor & drive

  • Een afgeronde HBO-opleiding
  • Analytische skills en een strategische kijk op de inzet van ICT
  • Kennis van meerdere business apps van Microsoft & gedrevenheid te leren wat je nog niet kent
  • Consulting skills of de ambitie deze te ontwikkelen
  • Passie voor technologie en het verbeteren van organisaties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).