Skip to content

Allround ICT Specialist​

Enschede, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Beschouw je ICT als een sport, dan heb jij medaillekansen op de meerkamp. We zoeken een Allround ICT Specialist die vanuit een helikopter een project kan analyseren, waar nodig een belangrijk steentje bijdraagt, jongere of onervaren teamleden kan coachen en prettig communiceert. Infrastructuur, networking, datacenter, werkplek, security? Easy peasy. Jij weet wat nodig is om klanten een #exciiiting ICT-ervaring met impact te bieden!


Help je graag collega’s en klanten uit de brand dankzij een schat aan ICT-skills en ervaring? Wij hebben voor medior of senior ICT-adepten een droomvacature beschikbaar:

Wie zoeken wij?

Als Allround ICT Specialist bij Exite denk je actief mee over klantvraagstukken, ben je in staat om overzicht te bewaren en draag je bij aan een optimale werking van uiteenlopende ICT-landschappen. Van systeem- en netwerkbeheer tot cloudvraagstukken tot modern workspace advies: jij weet bij issues altijd wel iets te bedenken dat de klant vooruithelpt of je collega(‘s) net dat prettige zetje in de rug geeft. Je bent bereid mee te helpen waar nodig en staat je mannetje/vrouwtje/x tegenover zowel specialisten als eindgebruikers dankzij sterke communicatieve vaardigheden. De afwisseling tussen klantcontact, het werken op locatie en intern op kantoor past helemaal bij jouw werkstijl.

Werkzaamheden die je uitvoert bestaan uit het beheren van systemen en netwerken, het oplossen van storingen en het meedenken in klanttrajecten. In deze zelfstandige en verantwoordelijke rol, krijg je te maken met onder andere Microsoft 365, Azure, Active Directory, VMWare, Hyper-V, Cisco en Citrix. Je schakelt in deze functie veel met technisch specialisten, (business) consultants en het Support Team.


Wat bieden wij?

  • Een kundig, professioneel team met een blik op innovatie
  • Een goed salaris
  • Een nette, dunne laptop
  • Een fijne, goede leaseauto

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Passie, drive, betrokkenheid
  • Minimaal enkele jaren ICT-werkervaring
  • Een afgeronde ICT-opleiding op HBO niveau
  • Analytische skills en zakelijke proces-kennis

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).