Skip to content

Cloud Engineer

Nederland, Overijssel, Enschede

Functieomschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen bij alles wat schaalbare resources en een IP-adres heeft? Als jij systemen, applicaties en gevoelige data in de cloud weet te migreren, implementeren en integreren en je daar je dagelijks een gezonde portie plezier uit haalt, dan ben jij wellicht onze Exite Cloud Engineer! Omdat jij gewoon als beste weet aan welke knoppen je in de cloud moet draaien, kunnen onze klanten altijd prettig werken.

Steeds meer organisaties werken in de cloud en dat is volgens jou een heel logische ontwikkeling. Om de systemen, applicaties en data van onze klanten in private en publieke cloudomgevingen slim te beheersen, zoeken wij ter uitbreiding van het team een Cloud Engineer zoeken. Als je zoekt naar een breed en veelzijdig takenpakket, waarbij je cloudomgevingen inricht en meewerkt aan ICT-verbeterprojecten, dan kun je bij Exite je lol op.


Wie zoeken wij?

Jij weet de weg in de platforms Windows Server, Microsoft 365 en Azure, terwijl je ook prima kunt meepraten over cloudsecurity, Active Directory, migratietooling, EMS, consolidatie en VM’s. Met andere woorden, je hebt ervaring in het omgaan met cloudresources en het werken met digitale identiteiten. Je werkt klantgericht en hebt in wat je doet niet alleen oog voor het functioneren en presteren van de technologie, maar ook voor het teamproces en de ‘beleving’ van de ICT door de klant. Die combinatie van aandacht voor de mens-kant van technologie en de impact ervan, maakt dat de clouds die jij bouwt echt #exciiiting zijn.


Je vindt het leuk om bij de klant te werken, om zo dicht op de materie te zitten en gevoel te krijgen bij de omgevingen waaraan je werkt. Als je graag met anderen meedenkt en wellicht een tikkeltje eigenwijs bent, vinden wij dat bij Exite alleen maar prettig. Juist door niet altijd voor de meest voor de hand liggende route te kiezen, komen we tot de meest gave oplossingen. Om je blijvend te prikkelen en stimuleren verder te groeien, kun je bij ons (uiteraard) rekenen op opleiding & trainingen.


Wat bieden wij?

  • Een kundig, professioneel team met een blik op innovatie
  • Een goed salaris
  • Een nette, dunne laptop
  • Een fijne, goede leaseauto


Vereisten

Wat vragen wij?

  • Passie, drive, betrokkenheid
  • Een afgeronde ICT-opleiding op HBO niveau
  • Ervaring met Azure en Office 365
  • Analytische skills en proces-kennis

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).