Skip to content

Customer Success Specialist

Nederland, Overijssel, EnschedeOperations

Functieomschrijving

De mastermind in het verhogen van klantsucces: bij klanten en collega’s!

Als Customer Success Specialist is geen enkele dag saai. Echt gewoon niet! Samen met de commerciële & bedrijfskundige teams binnen Exite lever je een belangrijke bijdrage aan klantsucces. Als aanjager binnen accountteams weet je collega’s te sturen naar sprekende resultaten, terwijl de klant jou weet te vinden bij vragen, advies en te ondernemen acties.

Een vacature voor commercieel ingestelde luchtverkeersleider bestaat niet, maar jij had erop kunnen solliciteren. Want jij houdt er namelijk van om succesgerichte acties in goede banen te leiden, dan wel te initiëren. En ook als er iets moet landen, zoals een gave deal bij een klant of de waardering van een goed advies, dan zorg je ervoor dat dit altijd bij de juiste gate uitkomt.

Wie zoeken wij?

Een specialist in het klanten optimaal & commercieel van dienst zijn, die energie krijgt van voldoening in zijn/werk. Je weet wat ervoor nodig is om klanten de ultieme ervaring van ICT te geven. Uit jouw hoofd steken een aantal commerciële antennes die op de juiste momenten aan gaan en je in staat stellen altijd juicy mogelijkheden te spotten en een proactieve modus in te duiken. In wat je doet ben je eerlijk, een prettige persoonlijkheid en zet je het klantbelang voorop.

Dagelijks tag-team je met collega’s als Customer Success Managers en Consultants om ze te ondersteunen, te helpen in koersbepaling en samen nieuwe bestemmingen op te zoeken. Je verzamelt met regelmaat bij afdelingen de puzzelstukjes die jij nodig hebt om tot klantsuccess te komen. Door vraagstukken samen te kneden met adviezen & prijskennis kom je tot aansprekende voorstellen. Natuurlijk ben je ook met regelmaat bij onze klanten te vinden om even bij te praten en nieuwe ideeën op te halen.

Binnen Exite ga je onderdeel uitmaken van het Customer Success Team, dat samenwerkt met uiteenlopende afdelingen, afhankelijk van het vraagstuk en onderwerp. In jouw rol ben je ambassadeur van Exite: je draagt met trots ons unieke verhaal uit en toont een onverzettelijke drive om onze klantfamilie hechter te maken en duurzaam uit te breiden.

Wat bieden wij?

  • Een nieuw team dat in alles ambitie uitstraalt
  • Laptop
  • Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde MBO opleiding
  • Aantoonbare commerciële expertise
  • Excellente en effectieve communicatieve skills
  • Passie voor technologie en het verbeteren van organisaties

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).