Skip to content

Data Consultant

Enschede, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Als consultant bij Exite's data team, ben jij verantwoordelijk voor een breed scala aan uitdagende en diverse data-gerelateerde vraagstukken. Je biedt deskundig advies en zet dit om in praktische oplossingen voor onze klanten, met focus op data integratie, koppelingen en slimme automatiseringen. Je bent bekend met moderne technologieën, zoals Python en Microsoft Azure, en weet deze op effectieve en efficiënte wijze te gebruiken voor de beste resultaten.


Wie zoeken wij? 

Wij zoeken een ambitieuze, communicatief vaardige starter die een passie heeft voor data en technologie. Je staat graag in contact met klanten en bent bedreven in zowel het adviseren in de juiste oplossing als het realiseren ervan! Je bent een teamspeler, leergierig en staat altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Je werkweek is afwisselend en bestaat uit projecten uitvoeren voor bestaande klanten, het bieden van advies aan bestaande of potentiële klanten, het opdoen van nieuwe kennis door middel van leertrajecten en certificeringen en samenwerken met het team om verbeteringen en optimalisaties aan te brengen in onze dienstverlening en interne processen. Je beslist grotendeels zelf over je agenda en of je thuis of op kantoor werkt.

Wat bieden wij?


• Een jong, dynamisch en gezellig team waar informele samenwerking wordt gestimuleerd 

• Een competitief salaris en op maat gemaakt ontwikkelplan 

• Uitgebreide groeimogelijkheden binnen onze landelijk opererende organisatie

Vereisten

Wat vragen wij? 

• Een sterk enthousiasme voor data en nieuwe technologieën 

• Ervaring in het programmeren in Python 

• Basiskennis van DevOps processen 

• Een gezellige en teamgerichte collega die graag aan uitdagende data projecten werkt


Pre's: 

• Ervaring in het consultancyvak 

• Kennis en/of ervaring met het Microsoft Azure platform

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).