Skip to content

Functioneel Consultant

Nederland, Overijssel, Enschede

Functieomschrijving

Ben jij in staat een idee om te zetten tot een waardevolle oplossing? Zoek je een functie waar je de ruimte krijgt om met onze klanten oplossingen te bedenken, ontwerpen én gedurende de implementatie inhoudelijk betrokken te blijven? Werk jij zelfstandig, ben je onderzoekend en trek je net zo gemakkelijk op met de klant als met je technische collega’s? Dan is deze baan als Functioneel Consultant Office 365 bij Exite zeker wat voor jou!

Als functioneel consultant zet je de gebruikers en bedrijfsprocessen bij de klant voorop. Je zet je creativiteit in om met de oplossingen van Office 365 voor onze klanten het werk aangenamer en effectiever te maken. Zo voeg je betekenisvolle waarde toe voor de eindgebruiker (de klant van onze klant). Je bent daarbij in staat als buitenstaander de juiste vragen te stellen die leiden tot slimmer en fijner werken. We zoeken consultants die niet alleen een plan hebben, maar ook het gehele traject begeleiden, van gedachtenspinsel tot ingebruikname.

Je werkt in jouw functie veel samen met Business Architecten, Office 365-specialisten, netwerk- en systeembeheerders én projectmanagers. Daarnaast schakel je continu met het ICT-adoptieteam binnen Exite. Samen zorgen jullie ervoor dat de eindgebruikers optimaal worden ondersteund en begeleid. Wij vinden een project pas gereed en geslaagd als de oplossing daadwerkelijk wordt gebruikt zoals bedoeld en de gebruikers zich competent voelen.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Meewerken aan de doorontwikkeling van onze Microsoft-dienstverlening
  • Aanhaken als inhoudelijk expert bij (pre)salesgesprekken (denk aan het geven van demo’s)
  • Functionele specificaties en bijbehorende offertes voor de implementatie opstellen op basis van workshops en interviews
  • Betrokkenheid bij implementatie, bijvoorbeeld door het opstellen van het testplan en begeleiden van de gebruikerstesten


Vereisten

Jouw profiel
Je bent zelfstandig, communicatief sterk en leergierig. Je bent graag bezig met innoveren en kijkt altijd wat beter, slimmer of sneller kan. Je durft kritische vragen te stellen en bent in staat anderen een vernieuwend perspectief op de materie te geven. Je werkt graag in een informele werkomgeving en hebt passie voor mensen én technologie.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).