Skip to content

HR Business Partner

RemoteEnschede€ 5.000 - € 6.000 per maand

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende functie waarin alle facetten van het HR werk op je pad komen? Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Geen dag is hetzelfde! Vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken en snel te schakelen als dit nodig is? Ben jij resultaatgericht maar weet jij wel te verbinden? Dan is dit je kans!


Veranderingen hebben niet alleen impact op onze structuur en technische processen, maar vooral op onze medewerkers. Daarom zijn we op zoek naar een Senior HR Business Partner met ruime ervaring om onze organisatie en ons team te begeleiden, adviseren en ondersteunen in deze uitdagende tijden.


In deze rol richt je je op zowel tactische als strategische aspecten. Je bent in staat om mede vorm te geven aan de positionering van HR als Businesspartner. In het HR team werken we met HR Officers die zich voornamelijk bezig houden met de operationele HR taken, echter vragen wij jou ook om je handen uit de mouwen te steken in de operatie als dit nodig is. Jouw rol omvat naast de standaard HR Business Partner verantwoordelijkheden voornamelijk het begeleiden van onze organisatie en ons team in de transformatie en alles wat daarbij hoort.


Wat wij bieden:

 • Een aantrekkelijk salaris in de range van €5000 tot €6000 per maand.
 • De mogelijkheid van een leaseauto.
 • Een inspirerende en dynamische werkomgeving.

Bij INSTERSTELLAR waarderen we ondernemerschap, pragmatisme en eerlijkheid. We zetten de mens centraal maar verliezen zakelijke belangen niet uit het oog. We zoeken een Senior HR Business Partner die ons kan helpen bij het leiden van deze transformatie, die situaties herkent, scenario's kan schetsen en doelgericht en resultaatgericht is.

Ben jij de Senior HR Business Partner met impact die deze uitdagende rol bij INTERSTELLAR wil aangaan? Neem dan contact met ons op en laten we samen de toekomst vormgeven.

Vereisten

Functievereisten:

Om succesvol te zijn in deze rol, verwachten we van onze Senior HR Business Partner:

 • Minimaal een afgeronde bacheloropleiding in Human Resources, Bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied.
 • Ruime ervaring als HR Business Partner, bij voorkeur in een soortgelijke organisatie.
 • Aantoonbare ervaring in het begeleiden van organisatieontwikkeling en transformatie, met de nadruk op de menselijke kant.
 • Bekendheid met veranderingsmanagementmethodologieën en -praktijken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen tussen tactische en strategische taken.
 • Sterk probleemoplossend vermogen en het vermogen om pragmatische oplossingen te bieden.
 • Een proactieve, resultaatgerichte houding met het vermogen om anderen door veranderingen te loodsen.
 • Bereidheid om snel te handelen en beslissingen te nemen in een dynamische omgeving.
 • Kennis van de Tech & Consultancy-sector is een pre, maar niet vereist.
Remote
Enschede
€ 5.000 - € 6.000 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

De road to Exite

Koffiepraat

Heb je gesolliciteerd of wil je met ons over een vacature babbelen? Onze Talent Hacker Tim nodigt je uit voor een kop koffie en eerste kennismakingsgesprek.

Dat smaakt naar meer

Is er een wederzijdse klik? Dat vinden wij #exciiiting en daarom haakt jouw toekomstige Teamlead en één van de collega's aan voor een tweede gesprek.

Final call

Yes, je bent weer een horde verder gekomen 👍! Nu mag je plaatsnemen aan de directietafel voor een gesprek met één van onze directeuren.

Heb jij de X-factor?

IT's hard to say goodbye ... Zijn we een match of scheiden onze wegen hier? Is het volmondige antwoord "ja" op een gezamenlijke toekomst, dan gaan we graag het avontuur met je aan.

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).