Skip to content

HR Manager

Nederland, Overijssel, EnschedeHRM

Functieomschrijving

Ben jij de HR-professional die als business partner de balans bewaakt en resultaten boekt op de onderwerpen mens & organisatie? Herken jij jezelf in de kenmerken: adviseur, coach, resultaatgericht en communicatief vaardig? Wil jij vormgeven aan het HR-beleid en bouwen aan een krachtige positionering van ons werkgeversmerk?


Wat wij doen?

Als ICT-dienstverlener maken wij sinds 1998 impact met de slimme inzet van ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB; van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen en van datamanagement tot (strategisch) advies. Onze ambitie? Niet de grootste, maar de beste in ons soort worden. Dit doen wij door mens & organisatie te prikkelen om met de slimme inzet van ICT het maximale potentieel te benutten en zodoende impact te maken op de wereld van morgen.


Wat houdt de functie in?

Als HR Manager ben jij verantwoordelijk voor het (uit)voeren van een toekomstbestendig personeelsbeleid. Jij zorgt ervoor dat instroom, doorstroom en uitstroom van Exite’ers in lijn ligt met de doelstellingen van onze employee experience. Naast werving & selectie stuur jij aan op de productiviteit en ontwikkeling van (nieuwe) collega’s en weet jij ze intrinsiek te motiveren. Met jouw ondernemende geest en creativiteit krijg jij een belangrijke rol binnen ons competence center – met als paradepaardje onze Academy. Daarnaast ben jij een belangrijk schakel in het opstellen en uitvoeren van de HR-strategie en het opstellen van jaarplannen die bijdragen aan onze passie en het welzijn van de medewerkers.


Wat wij van jou verwachten?

Als HR Manager en multi-talent beschik jij over de ambitie en drive om het team naar een hoger niveau te tillen. Employer branding is voor jou gesneden koek, jij weet het perfect uit te dragen. Jij weet het management te overtuigen met vernieuwende en verfrissende ideeën en je geeft vorm en richting aan de cultuur van Exite. Jij ziet jezelf al werken als HR Manager binnen een geweldige ICT-organisatie, toch 😉?! Jij hebt kennis van de business om de rol van people manager en adviseur bedrijfsvoering goed te kunnen vervullen. Jij brengt een open en energieke persoonlijkheid mee, hebt van nature interesse in mensen en hun drijfveren en bent oprecht in je doen en laten.


Wat Exite biedt?
Jij krijgt alle ruimte en vrijheid om het HR-beleid vorm te geven binnen een jong en energiek team. Jij wordt onderdeel van de Exite familie en komt te werken in een iconisch pand: #Area501. Verder bieden wij, afhankelijk van opleiding en werkervaring, een marktconform salaris. Plus een secundair arbeidsvoorwaardenpakket met daarin:

 • Een baan voor 32 uur per week;
 • Een ontwikkelplan afgestemd op jouw wensen en behoeften;
 • De mogelijkheid tot hybride werken;
 • Devices om je werk goed mee uit te kunnen voeren;
 • Vrijmibo’s in onze Bytes & Drinks en nog veel meer #exciiiting borrels, evenementen en uitstapjes;
 • Initiatieven gericht op jouw vitaliteit en welzijn;
 • Vers fruit, every day, any day (nou ja, behalve in het weekend😉)! 


Zie jij jezelf al in het plaatje passen? Solliciteer dan snel!

Ben jij de HR Manager die wij zoeken en klaar om de uitdaging aan te gaan? Klik dan snel op de 'Solliciteer' button*!  Heb je vragen? Onze Corporate Recruiter Tim bereik je op +31 (0)88 3 99 22 00. 


*Algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het versturen van jouw gegevens. Wij behandelen de gegeven uiterst vertrouwelijk en gebruiken deze enkel voor Werving- en Selectiedoeleinden.

Vereisten

Deze functie past bij jou wanneer jij:

Klaar bent voor een nieuwe uitdaging met een exciiiting toekomstperspectief waarbij jij zelfstandig en zelfsturend invulling aan jouw rol kunt geven. Jij beschikt over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding Human Resource Management of Bedrijfskunde;
 • Enkele jaren ervaring als HR adviseur of HR Business Partner;
 • Ervaring met inhoudelijke strategische HR-onderwerpen;
 • Kennis van relevante ontwikkelingen in het vakgebied en wet- en regelgeving;
 • Een echte 'getting things done' mentaliteit;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).