Skip to content

Inside Account Manager

Nederland, Overijssel, EnschedeSales

Functieomschrijving

Jij bent een dame of heer die wij op een boodschap kunnen sturen. Binnen ons Sales Team ga jij als in de binnendienst aan de slag met ondersteunende werkzaamheden voor grote klanten en neem je initiatief in administratie, relatiebeheer en proactief klantcontact bij kleinere accounts.

Wie zoeken wij?

Onze salescollega’s zijn ons heel dierbaar. Maar we zien ze niet graag bij ons binnen op kantoor. Zij zijn de mensen die de koffie bij onze (toekomstige) klanten op maken en tussendoor stiekem een burgertje scoren bij de Mac. En áls ze er zijn, weet iedereen er van.

Onze klanten zijn ons minstens zo dierbaar. En klanten winnen en binden houdt niet op bij het aangaan van een opdracht. Dan begint het pas echt! En daar komt jouw kracht in beeld.

Kom jij de binnendienst regelen? Zorg jij dat de administratie vlekkeloos verloopt, afspraken helder zijn en kansen worden benut? Tip jij de collega’s waar ze extra aandacht aan kunnen besteden? En heb jij voldoende kennis van en affiniteit met ICT dat je slimme vragen kunt stellen?

Wij zoeken deze precieze doorzetter die zijn of haar mannetje staat. Die altijd net wat meer geregeld heeft dan de ander had verwacht. Dus, heb jij een commerciële mindset maar eet je liever een appel van de kantoorfruitschaal: laat van je horen! Denk zeker ook na over de lange termijn. Want zie jij jezelf later Consultant of Account Manager worden? Dan is Exite the place to be.

Vereisten

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde mbo-4 of hbo-opleiding
  • Beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
  • Relevante werkervaring in verkoop en/of administratie
  • Affiniteit met ICT
  • Je werkt gestructureerd, planmatig en onderhandelingsvaardig
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden, met als doel resultaat behalen
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).