Skip to content

Inside Sales

Enschede, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving

Commerciële regelaar!

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (oftewel Customer Success Specialist op z’n Exite’s 😉) is geen enkele dag hetzelfde of saai. Echt gewoon niet! Als onderdeel van het Commercieel Team lever je een belangrijke bijdrage aan de verkoopdoelstellingen en het klantsucces.


Je werkt nauw samen met de Customer Success Managers voor het opstellen van offertes en salesacties. Je bent een echte regelaar: collega’s én klanten weten jou te vinden voor het verwerken van orders, inwinnen van advies, het vinden van antwoorden op uiteenlopende (klant)vragen en je onderhoudt contacten met leveranciers.


Wie zoeken wij?

Je bent hands-on en specialist in klanten optimaal & commercieel van dienst zijn. Jij krijgt energie van het scoren voor onze klanten, zowel zelfstandig in je rol als samen met het team. Je weet wat ervoor nodig is om klanten de ultieme ervaring van ICT te geven. Uit jouw hoofd steken een aantal commerciële antennes die op de juiste momenten aan gaan en je in staat stellen altijd mogelijkheden te spotten en een proactieve modus in te duiken. In wat je doet ben je eerlijk, een prettige persoonlijkheid en zet je het klantbelang voorop.


Wat bieden wij?

Een moderne werkplek en dynamische werkomgeving met veel ruimte en vrijheid. Je kunt zelfstandig werken in het opvolgen van saleskansen, maar samen met de (gezellige en ambitieuze) collega’s van het Commercieel Team denk je ook mee in het optimaliseren van onze salesprocessen. Uiteraard krijg je daarvoor in return een goed salaris, laptop en mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen voor je persoonlijke ontwikkeling.Vereisten

Wat vragen wij? 

  • Een afgeronde (commerciële) MBO opleiding 
  • Aantoonbare commerciële expertise 
  • Je bent hebt goede communicatieve skills   
  • Passie voor technologie en het verbeteren van organisaties 
  • Teamspirit  

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).