Skip to content

Inside Sales Medewerker

EnschedeSales

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Inside Sales medewerker in de IT-branche met een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit? Zoek je een uitdagende positie waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt aanscherpen en je stempel kunt drukken op de zakelijke IT dienstverlening? Zoek niet verder want bij INTERSTELLAR hebben we een plek voor een Inside Sales medewerker met jouw naam erop.


Jouw rol als Inside Sales medewerker

In de rol van Inside Sales medewerker bij INTERSTELLAR ben je het kloppende hart van onze commerciële operaties.

Een typische werkdag begint met het communiceren met klanten en collega’s om eventuele aanpassingen aan offertes te bespreken en ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen voldoen. Als een klant akkoord gaat met de offerte, ben jij degene die ervoor zorgt dat deze wordt omgezet in een order en binnen de organisatie wordt doorgegeven. Je krijgt energie van het binnenhalen van een order en om dit succes te delen met het team. De complexiteit van deze rol zit in het begrijpen van technische IT-ontwerpen en het vertalen van complexe presales aanvragen naar begrijpelijke en overtuigende offertes.

Wat deze rol uitdagend maakt, is de constante afwisseling en het vermogen om snel te schakelen. Het stopt niet bij het maken van offertes; je begeleidt en instrueert collega’s van bijvoorbeeld Accountmanagement en Inkoop en draagt bij aan de kwaliteit van ons werk. In deze functie heb je een essentiële bijdrage in het succes van onze salesorganisatie en heb je daarnaast veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.


Vereisten

Bij INTERSTELLAR streven we naar niets minder dan het beste als het gaat om onze Inside Sales. 

  • Minstens 3 jaar ervaring in de IT-branche, specifiek gericht op zakelijke IT-dienstverlening;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief vaardig en durft regie te houden over de voortgang van projecten. 

Enschede
Sales

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

De road to Exite

Koffiepraat

Heb je gesolliciteerd of wil je met ons over een vacature babbelen? Onze Talent Hacker Tim nodigt je uit voor een kop koffie en eerste kennismakingsgesprek.

Dat smaakt naar meer

Is er een wederzijdse klik? Dat vinden wij #exciiiting en daarom haakt jouw toekomstige Teamlead en één van de collega's aan voor een tweede gesprek.

Final call

Yes, je bent weer een horde verder gekomen 👍! Nu mag je plaatsnemen aan de directietafel voor een gesprek met één van onze directeuren.

Heb jij de X-factor?

IT's hard to say goodbye ... Zijn we een match of scheiden onze wegen hier? Is het volmondige antwoord "ja" op een gezamenlijke toekomst, dan gaan we graag het avontuur met je aan.

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).