Skip to content

Junior ICT Specialist

EnschedeTechnisch Consultants

Functieomschrijving

Weet jij raad met de techniek achter opkomende tech als 5G, datamining, AI en IoT? Exite groeit als KOOL, daarom hebben wij JOU nodig. Als Junior Specialist werk je in teamverband aan ICT-projecten die de wereld van morgen vormgeven. Genoemde technologie zal daarin een belangrijke rol innemen. Jij dus ook!

Wie zoeken wij?

We winden er geen doekjes om, bij ons ga je direct meedraaien in het team Specialisten om te bouwen aan innovatieve oplossingen die bij onze klanten impact maken. Jij loopt op Vitamine T: van technologie raak je enthousiast en bedreven.

“Kom maar op, ik fix het gewoon!”, is jouw grondhouding. Je begrijpt snel de impact van nieuwe techniek op het proces intern en bij de klant.

Bij Exite zien we projecten als team-efforts. En dat team is breder dan alleen technisch specialisten. Je werkt daarom samen met servicemedewerkers en projectmanagers om als collectief een reputatie van formaat op te bouwen en verwachtingen van klanten te overtreffen. Aan de hand van een Senior Specialist word je meegenomen in het verder variërende werk, van het oppakken van 2e en 3e lijn tickets tot routinematige projectwerkzaamheden – denk aan het migreren van een mailserver of opzetten van een Azure infrastructuur- tot echte innovatietijd, waarin je helemaal los kunt gaan.


Vereisten

• 32-40 uur

• Afgeronde HBO

• Je bent aantoonbaar bedreven in huidige & bleeding edge technologie

Enschede
Technisch Consultants

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

De road to Exite

Koffiepraat

Heb je gesolliciteerd of wil je met ons over een vacature babbelen? Onze Talent Hacker Tim nodigt je uit voor een kop koffie en eerste kennismakingsgesprek.

Dat smaakt naar meer

Is er een wederzijdse klik? Dat vinden wij #exciiiting en daarom haakt jouw toekomstige Teamlead en één van de collega's aan voor een tweede gesprek.

Final call

Yes, je bent weer een horde verder gekomen 👍! Nu mag je plaatsnemen aan de directietafel voor een gesprek met één van onze directeuren.

Heb jij de X-factor?

IT's hard to say goodbye ... Zijn we een match of scheiden onze wegen hier? Is het volmondige antwoord "ja" op een gezamenlijke toekomst, dan gaan we graag het avontuur met je aan.

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).