Skip to content

Legal Counsel bij INTERSTELLAR

RemoteKantoren Nederland

Functieomschrijving

INTERSTELLAR, een collectie van vooruitstrevende IT-ondernemingen verspreid over heel Nederland, zoekt een Legal Counsel om ons team te versterken. Bij INTERSTELLAR streven we naar het worden van de meest impactvolle IT-dienstverlener van Nederland, en we hebben jouw expertise nodig om dat te bereiken.


Over ons:

INTERSTELLAR is geen gewoon bedrijf, het is een groeiend avontuur vol ambitie en innovatie. Onze kernwaarden, Inspireren, Verbinden en Ondernemen, vormen de ruggengraat van alles wat we doen. We staan momenteel aan de vooravond van een spannende transitiefase, waarbij we bestaande labels laten samensmelten in een nieuw Interstellar operations-landschap. Daarnaast implementeren we een nieuwe backoffice softwareoplossing om onze processen naar nieuwe hoogten te tillen, en dat is waar jij in beeld komt.


Jouw rol:

Om onze groei ook juridisch in goede banen te leiden, zoeken wij een ambitieuze Legal Counsel die zich thuis voelt in een constant veranderende omgeving en met affiniteit met compliance. Samen met de Legal Counsel zorg je ervoor dat onze contracten voldoen aan alle wet- en regelgeving, ondersteun je bij het continu verbeteren van onze compliance programma op Legal perspectief en richt je je op een breed scala aan juridische vraagstukken, met name gericht op vennootschapsrecht.

Wat je onder meer zult doen:

Op dagelijkse basis ben je een sparringspartner voor de Legal afdeling en daarbuiten. Hierbij houdt je je bezig met het vereenvoudigen van juridische vraagstukken door heldere communicatie, systematische documentatie en een hoge mate van standaardisatie met behoud van kwaliteit. Daarbij ondersteun je de Legal Counsel bij de opzet en uitrol van (juridische) processen en met alle voorkomende ondersteunende en juridische werkzaamheden: Het analyseren van contracten op legal exposures, opstellen van (interne) besluiten met name gericht op corporate governance, interne besluiten en volmachten, het bijhouden van een archief, sparren over (nieuwe) relevante (wets)wijzigingen voor INTERSTELLAR.

Vereisten

Jouw profiel:

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde WO opleiding rechten.
  • Bij voorkeur werkervaring in een juridische functie binnen een commercieel (IT) bedrijf, waarbij je ervaring hebt opgedaan met verschillende rechtsgebieden, ondernemingsrecht is een pré.
  • Ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten.
  • Je kan zelfstandig werken en je bent oplossingsgericht.
  • Je weet je weg te vinden in de relevante wet- en regelgeving en weet dit ook toe te passen.
  • Je functioneert goed in een dynamische omgeving waar prioriteiten continu veranderen.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.


Word een pionier in de digitale transformatie van INTERSTELLAR en help ons onze ambitieuze doelen te bereiken. Solliciteer nu en word deel van ons enthousiaste team dat de toekomst van IT vormgeeft.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met René Blokhuis of Niki Bruysten (Corporate Recruiter).

Remote
Kantoren Nederland

of

De road to Exite

Koffiepraat

Heb je gesolliciteerd of wil je met ons over een vacature babbelen? Onze Talent Hacker Tim nodigt je uit voor een kop koffie en eerste kennismakingsgesprek.

Dat smaakt naar meer

Is er een wederzijdse klik? Dat vinden wij #exciiiting en daarom haakt jouw toekomstige Teamlead en één van de collega's aan voor een tweede gesprek.

Final call

Yes, je bent weer een horde verder gekomen 👍! Nu mag je plaatsnemen aan de directietafel voor een gesprek met één van onze directeuren.

Heb jij de X-factor?

IT's hard to say goodbye ... Zijn we een match of scheiden onze wegen hier? Is het volmondige antwoord "ja" op een gezamenlijke toekomst, dan gaan we graag het avontuur met je aan.

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).