Skip to content

Manager Commercial

Nederland, Overijssel, EnschedeSales

Functieomschrijving

Business development, consultative sales en marketing zijn bij Exite onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen realiseren de Exite professionals binnen deze disciplines als enthousiast team #exciiiting resultaat. Jij kunt hier met jouw vakkennis en coachende vermogen het maximale potentieel tot ontwikkeling brengen! Van lead tot order ben jij heer en meester (m/v)… maar bovenal Exite’er!


Jij snapt wat een next gen ICT-organisatie nodig heeft qua commerciële ontwikkeling en kan de organisatie mobiliseren, talent in hun kracht zetten en op inspirerende wijze de vertaalslag maken naar datgene wat voor Exite lonkt in de toekomst. De beste stuurlui staan aan wal volgens een gezegde, maar bij Exite is de kapitein als meewerkend voorman toch echt aan boord. Oh ja…en iets met charisma. #bestwelbelangrijk

Jij bent manager geworden omdat jij een kick krijgt van talent en organisatie in lijn brengen met elkaar en vanuit de collectieve werkvreugde de ongekende vermogens omzetten in #exciiiting resultaten. Voor leiderschap heb jij niet per definitie een bijpassende functietitel nodig, dat zit gewoon in je! Je bent van nature een verbinder met een scherp oog voor het spotten van kansen en hebt een heldere visie op het verder ontwikkelen van onze klanten. Als jij ergens binnenstapt, springt jouw overtuigende en energieke persoonlijkheid direct in het oog.

Wanneer heb jij de X-factor?
Je weet de vertaalslag van buiten naar binnen tot in perfectie te doorgronden en ook weer op bevlogen wijze andersom te vercommercialiseren. Dat betekent ook soms dat je de organisatie een beetje moet stretchen. Je doorgrondt de markt, laat je betrokkenheid zien bij onze klanten(teams) en zorgt dat het team met positieve energie bijdraagt aan klantsucces en -tevredenheid tijdens de reis. Je ondersteunt hen bij het verzilveren van kansen en grijpt team-meetings aan om vanuit positieve energie en motivatie te sturen op outcome.

Je voelt dat je energie gaat vloeien als je een relevante bijdrage levert aan marktgerichte innovaties en productontwikkeling. In besprekingen over topics rond de vraag ‘What’s Next?’ acteer jij als sleutelfiguur op de commerciële as. Deze mooie ontwikkelingen realiseer jij samen met het team en maakt het mogelijk dat we onze ambitieuze groeidoelstellingen op een gecontroleerde en verantwoordelijke wijze bereiken. Alles vanuit een vergezicht, zonder dat je de korte termijn uit het oog verliest.


Wat bieden wij?

 • Werken bij een ambitiemerk met dito klanten en talentvolle professionals
 • Een inspirerende missie die ons dagelijks zingeving biedt en prikkelt
 • Vertrouwen en vrijheid voor ondernemerschap
 • Elke ochtend een vriendelijke en warme welkomstgroet door ons Hospitality Team
 • Een carrière bij één van de gaafste ICT-werkgevers van Twente!
 • Een mooie vergoeding en spullen

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Een sprankelende en gepassioneerde persoonlijkheid met “can do” mentaliteit
 • Een topatleet in commercie die de lat continu verlegt en uitdagingen aangaat
 • Empathisch leiderschap en extreem goed ontwikkelde sociale vaardigheden (HBO/WO)
 • Ervaring in B2B ICT/MSP sales & marketing (meewerkend voorman met inhoud)
 • Creatieve bedrijfskundige die denkt in structuur en modellen (pricing, RoV/TCO, roadmaps)
 • Een business minded ICT taxateur, die weet hoe je de waarde van ICT overbrengt
 • Quality time, wat in de praktijk fulltime is

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).