Skip to content

Manager Projects & Consultancy

Enschede, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Ben jij die ervaren Manager Projects & Consultancy die de verbindende schakel vormt tussen de interne projectorganisatie, (technisch) consultants en de klant? Denk jij altijd twee stappen vooruit en beschik jij over een helikopterview om sturing te geven aan het team? Dan zoek jij als Manager een functie met impact!


Wie is Exite?

Als ICT-dienstverlener maken wij sinds 1998 impact met de slimme inzet van ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB; van ICT-infrastructuur tot werkplekoplossingen en van datamanagement tot (strategisch) advies. Onze ambitie? Niet de grootste, maar de beste in ons soort worden. Dit doen wij door mens & organisatie te prikkelen om met de slimme inzet van ICT het maximale potentieel te benutten en zodoende impact te maken op de wereld van morgen.


Wat houdt de functie in?

Als Manager Projects & Consultancy bij Exite ben jij een besluitvaardige leider met een oog voor de mens en proces. Je ziet verandering als een uitdaging en bouwt aan een klantgerichte organisatie waarin het luisteren en verbinden van de juiste mensen belangrijk is.

Je zorgt ervoor dat elke medewerker het beste uit zichzelf haalt. Je bent communicatief sterk en hebt het vermogen om sturing te geven en beslissingen met daadkracht uit te voeren. Op geheel unieke wijze ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van 35 gekwalificeerde collega’s en doorontwikkeling van Exite. Wij zoeken iemand die beschikt over een aanstekelijke persoonlijkheid en een uitstekend coachend en begeleidend vermogen. Je bent een teamspeler die zorgt voor een hechte en ondersteunende werksfeer.


Jouw primaire focus ligt op het verbeteren van de interne processen. Je kan op korte termijn obstakels weg nemen en de beslissingen die je nu neemt leveren op langere termijn succes op. Hierdoor kunnen projecten voor onze klanten beter en sneller verlopen en kunnen onze klanten rekenen op een efficiënte en effectieve aanpak.


Intern weet jij het team te binden en boeien als baken van rust, vertrouwen en energie die zorgt dat iedereen Exite’ed is en blijft. Als lid van het managementteam ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de keten van vandaag en morgen.


Wat Exite biedt?

Bij Exite vinden wij het belangrijk dat jij goed in je vel zit. Wij geven jou de ruimte en vrijheid om de uitvoering van de functie zelf in te kleden. Naast een marktconform salaris o.b.v. opleiding en werkervaring bieden wij een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met #exciiiting mogelijkheden:

  • Bij voorkeur een baan voor 40 uur per week
  • Leaseauto
  • Hybride werkmogelijkheden
  • Opleidingstrajecten
  • Jong, energiek & gecertificeerd team
  • Devices en tooling om je werk goed te kunnen uitvoeren


Past de rol van Manager Projects & Consultancy perfect bij jou? Wij zien de sollicitatie tegemoet!

Vragen? Bel Talent Hacker – Tim op +31(0)88 399 21 89 of solliciteer direct via onderstaande button. De koffie staat klaar! Get Exite’ed!

Vereisten

Wat neem jij mee?

Wij zijn op zoek naar een manager met een uitgesproken affiniteit voor ICT. Als manager ben je in staat om zowel de klant als het team naar een hoger niveau te tillen. Je bent een echte verbinder en weet mensen en afdelingen aan elkaar te verbinden. Verder vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfskunde
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Track-record / ruime ervaring als Manager
  • Beheer en coördinatie van dagelijkse operationele taken en timing.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).