Skip to content

Modern Workspace Engineer

Enschede, Overijssel, Nederland

Functieomschrijving

Ken je dat? Zodra er een collega in de buurt is, hebben jullie het over techniek. Ben je op een feestje, lopen er mensen bij je weg omdat je weer te lang en te enthousiast over Public Cloud staat te praten…


Als je dit kent en er stiekem trots op bent: kom bij ons werken!


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een specialist workspace die niet alleen in termen van Citrix en Windows Server denkt. Die dus niet in het verleden leeft, maar de toekomst wil beïnvloeden: een wandelende encyclopedie als het gaat om de nieuwste technieken. En als persoon een hyperactieve techneut die het niet uitmaakt wat er gedaan moet worden: jij fikst het wel. Je zat vast ook altijd in het beste projectgroepje tijdens je studie… toch? Lekker competitief wel!


Een Modern Workspace Engineer van Exite is zoveel mogelijk bij de klant. That is where the magic happens: implementeren, innoveren, problemen voor zijn en f*ck ups oplossen. En met nieuw werk naar huis, want dat gebeurt er als je écht luistert naar de klant én een specialist bent.

Hier krijg je natuurlijk een mooie leaseauto voor en tijd en geld om certificaten te behalen en kennissessies bij te wonen. Je moet je tech-nerd-niveau wel op peil houden toch…


Dus: groeit jouw zelfvertrouwen als je dit leest en weet je dat jij wat toe te voegen hebt aan het team van specialisten bij Exite? Laat van je horen!

Vereisten

Deze specs horen erbij:

  • 32-40 uur
  • Afgeronde HBO
  • Enkele jaren werkervaring

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).