Skip to content

Projectmanagement Ondersteuning (PMO)

Nederland, Overijssel, EnschedeOperations

Functieomschrijving

Vanuit het Business Support Team binnen Exite wordt de ondersteuning voor Services en Projecten verzorgt maar ook de planning gedaan voor onze mensen.  In deze rol zorg jij onder andere dat onze specialisten op de juiste manier worden ingezet, passend bij wat de actuele situatie vraagt. Ook al gebeurt er soms wat onverwachts, jij weet het overzicht en de regie altijd te behouden. Daarnaast ondersteun je onze Project- en Servicemanagers met administratieve werkzaamheden en bewaak je overzicht over de kleinere opdrachten.

Dit alles hoef je uiteraard niet alleen te doen maar doe in je teamverband. Binnen Exite staat de teamprestatie voorop en sta je nooit alleen voor een uitdaging.  Met intussen meer dan 150 klanten in uiteenlopende sectoren kent Exite een snelgroeiend klantenbestand. Om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zetten 100+ professionals zich dagelijks met hart en ziel in. Slimme inzet van ICT gecombineerd met een zeer servicegerichte houding, dat is wat ons onderscheidt.


Wie zoeken wij?

Kort gezegd iemand die we op een boodschap kunnen sturen. Die altijd in het belang van de klant én Exite kan denken. En die daarin een uiterst servicegerichte benadering hanteert.

Langer gezegd zoeken hebben we ter uitbreiding van het bestaande team een plek voor een topper die zorgt dat de operatie op rolletjes loopt en blijft lopen, het leuk vindt om constant precies te weten wat waar speelt en je energie te halen uit acties die volgen op vastgestelde KPI’s. Bij vragen over planningsvraagstukken vanuit specialisten ben jij hét aanspreekpunt en zoek jij (met het team) naar de beste oplossing. Tevens ondersteun je op diverse vlakken de operatie binnen Exite zowel op projecten als services.

Communicatief ben jij een kei! Je vindt het leuk om een verbindende rol op je te nemen tussen klanten en collega’s, waarbij intensief contact projectleiders en account- en servicemanagers dagelijkse kost is. ‘Steengoed’ is ook van toepassing op je rapportagekwaliteiten: je rapporteert richting management over de inzet van collega’s, projectvoortgang, knelpunten en effectiviteit.


Wat bieden wij?

  • Een #exciiiting team dat ambitie ademt
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Laptop
  • Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Vereisten

  • Humor, passie, drive, een gastvrije instelling
  • Een afgeronde MBO+- opleiding of hoger
  • Basiskennis van ICT-infra / Cloud en zakelijke ICT-dienstverlening
  • Je hebt ervaring met (complexe) planningen
  • Je hebt affiniteit met administratieve werkzaamheden
  • 40 uur beschikbaarheid per week

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).