Skip to content

Stage / afstuderen

Nederland, Overijssel, Enschede

Functieomschrijving

Studeer je, wil je in Enschede aan de slag en zoek je de meest interessante stage of afstudeeropdracht? Bij ons vind je de stage- en afstudeeropdrachten die jou direct op een hoog niveau laten kennismaken met het werkveld.

ICT of heel wat anders?

Dus heb jij skills in ICT? Exite is dé plek om jouw talent verder te ontwikkelen. Bij ons werk je met uiteenlopende gave klanten en leer je van de beste ICT-professionals. Ben je geen ICT’er maar is commercie, marketing, sales, HR of finance meer je ding? Ook dan zien we je graag op gesprek komen, digitaal of in ons clubhuis Area 501!

Stage lopen bij Exite

Wij zoeken die studenten die het geweldig gaaf vinden om binnen onze enthousiaste club met collega's het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden je een meewerkstage waarin je ‘on the job’ werkt aan je eigen skills.

Afstuderen bij Exite

Wij zoeken HBO en WO-talent dat getriggerd wordt door de uitdaging om zelf een opdracht te formuleren. En we vinden het belangrijk dat je passie uitstraalt om van je ‘laatste kunstje’ een doorslaand succes te maken. Want hey, we streven samen naar het allerbeste!

Wat bieden wij?

  • Een supergave werkomgeving met veel uitdaging in een professionele setting.
  • Een nette, dunne lichtgewicht laptop.
  • Een prima stagevergoeding.
  • De mogelijkheid om bij goed presteren bij Exite te blijven werken.

Vereisten

  • Ambitie, kunde, betrokkenheid & nieuwsgierigheid!

Laat ons weten wie je bent en waar je naar op zoek bent. Dan gaan wij samen kijken of we deze droom kunnen laten uitkomen. Stuur via onderstaande button je CV en (als je gaat afstuderen) een idee voor een opdracht op.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).