Skip to content

Stage Host & Front Office

EnschedeOfficemanagement

Functieomschrijving


Meer dan 140 collega's facilitairen om ervoor te zorgen dat zij hun werk zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Daar komt heel wat bij kijken en dat weet jij (straks) als geen ander! Als stagiair(e) bij Exite ga je met een breed en afwisselend takenpakket aan de slag om samen met de Office Managers en Front Office Medewerkers de interne organisatie te ondersteunen.

Onze missie

Zorgen dat alles top geregeld is, dat is de missie van ons OM Team. OM ondersteunt de ICT-afdelingen binnen Exite, maar ook de directie, HR en Finance. Jouw takenpakket is zeer variërend en dynamisch: het organiseren van (interne & externe) events, het verwelkom van onze gasten, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het ondersteunen van onze Office Managers.


Als Host(ess) ben jij het visitekaartje van Exite! Je bent zowel voor als achter de schermen werkzaam en hebt contact met zowel collega's, klanten als leveranciers. Daarom zoeken we een stagiair(e) die uitdagingen niet uit de weg gaat, graag de ballen in de lucht houdt (en weet te houden 😉) en daarbij ook nog het overzicht weet te houden. Je bent hands-on, weet je mannetje of vrouwtje te staan en natuurlijk ben je een echte Microsoft Office-topper (denk aan Outlook, Word en Excel).


Wat bieden wij?

  • Een gave werkplek in Area 501 - onze thuisbasis - die voorzien is van alle gemakken en een tweede thuis vormt. 
  • Een stagevergoeding.
  • Maar liefst 140+ leuke, #exciiiting collega’s die zich net als jou elke dag vol overgave inzetten voor ‘de meest servicegerichte ICT-dienstverlener van Nederland’.
  • Goede begeleiding door ervaren Office Managers.
  • Garantie op lachbuien en gezelligheid 😂.


Vereisten

Wat vragen wij?

  • Je zit in het laatste jaar van je opleiding (MBO niveau 4)
  • Je bent energiek, gastvrij en creatief. 
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent organisatorisch sterk en kunt goed multitasken. 
Enschede
Officemanagement

of

De road to Exite

Koffiepraat

Heb je gesolliciteerd of wil je met ons over een vacature babbelen? Onze Talent Hacker Tim nodigt je uit voor een kop koffie en eerste kennismakingsgesprek.

Dat smaakt naar meer

Is er een wederzijdse klik? Dat vinden wij #exciiiting en daarom haakt jouw toekomstige Teamlead en één van de collega's aan voor een tweede gesprek.

Final call

Yes, je bent weer een horde verder gekomen 👍! Nu mag je plaatsnemen aan de directietafel voor een gesprek met één van onze directeuren.

Heb jij de X-factor?

IT's hard to say goodbye ... Zijn we een match of scheiden onze wegen hier? Is het volmondige antwoord "ja" op een gezamenlijke toekomst, dan gaan we graag het avontuur met je aan.

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).