Skip to content

Stage Office Management

Nederland, Overijssel, EnschedeOfficemanagement

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Er komt heel wat kijken om ervoor te zorgen dat 140+ medewerkers optimaal hun werk kunnen doen, maar dat weet jij (straks) als geen ander. Als stagiair bij Office Management ga je bij Exite aan de slag om de business te ondersteunen met een breed en daarmee afwisselend takenpakket.

Gewoon ervoor zorgen dat alles top geregeld is, dat is de missie van ons Team Office Management (OM) bij Exite. Het OM ondersteunt de ICT-afdelingen binnen Exite maar ook de directie en de afdelingen HR en Finance. Als Stagiair(e) Office Management ga jij verder met uiteenlopende taken aan de slag: inkoop & voorraadbeheer, ondersteuning bij on-boarding van nieuwe collega’s en interne events, administratieve werkzaamheden en ondersteuning van Office Managers.

Voor deze stage zoeken we een persoon die geen uitdaging uit de weg gaat en alle ballen in de lucht kan houden, met behoud van overzicht. Een harde werker die zelfredzaam is en eigenaarschap toont, die de Nederlandse taal goed beheerst, flexibel is en handig met Outlook, Word en Excel.

Wat bieden wij?

  • Een gaaf pand, voorzien van een sfeervolle inrichting en uitstekende faciliteiten
  • 140+ leuke collega’s die zich net als jou inzetten voor ‘de meest servicegerichte ICT-dienstverlener van Nederland’
  • Goede begeleiding door ervaren Office Management professionals


Vereisten

Wat vragen wij?

  • Je bent een goede organisator en een echte multitasker
  • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en kunt goed prioriteiten stellen
  • Je staat sterk in je schoenen en denkt in uitdagingen in plaats van problemen

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).