Skip to content

Support Engineer

Enschede, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving

Iedere dag krijg je te maken met uitdagende IT-vraagstukken die rechtstreeks beroep doen op je eigen kennisniveau en oplossend vermogen. Je weet wat er van je verwacht wordt en schakelt de hulp van je collega in wanneer je dat nodig vindt. Ook sta je klaar als je collega jouw hulp vraagt. Het samenwerken met je collega's voelt voor jou als een vis in het water in een omgeving waar ruimte is voor iedereen, je voelt je vrij om je eigen ideeën te delen.


Je bent een teamspeler en in staat om snel en goed problemen te analyseren. En je weet deze zelfstandig of met de hulp van collega's en leveranciers op te lossen.


Je ondersteunt en begeleidt eindgebruikers en biedt eventueel direct een oplossing. Je handelt incidenten af en legt de status van deze technische incidenten vast. Je bent Ticketeigenaar en samen met het team  verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van tickets.

Vereisten

  • 32-40 uur
  • Niveau MBO+ of hoger
  • Kennis van ticketing-systeem Topdesk (of vergelijkbaar)
  • Aantoonbare ervaring in ICT-beheer en/of ICT-support 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Kom werken bij Exite

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap?  Doen we toch gewoon eerst een kop koffie! Virtueel of live kan allebei (en thee natuurlijk ook).