Skip to content

Maak kennis met onze mensen

Zij zijn jou voorgegaan en werken bij Exite! Zijn dit jouw toekomstige collega's?

Ons Support Team

De onmisbare schakel in de impact die Exite dagelijks voor haar klanten realiseert. Exite beschikt over een centrale supportafdeling die volgens afgestemde processen en procedures werkt om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen.

Ons Support Team heeft de mogelijkheid om complexe meldingen direct op te pakken, dankzij 3e lijns specialisten die binnen het team per technische competentie actief zijn. Daarbij bestaat de mogelijkheid om productspecialisten, beheerders en consultants bij te schakelen.

Onze Engineers

Het technisch hart bij Exite wordt gevormd door onze Engineers. Zij zijn de echte experts op ICT-gebied en weten ideeën en wensen te vertalen naar slimme inzet van ICT-oplossingen. Je kunt bij hen aankloppen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Cloud, networking, workspaces, security, data… noem maar op!

Onze Digital Consultants

Bij de experts van Exite Digital kunnen klanten terecht voor een futureproof (data- en digitale) strategie, maar ook voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van low code apps, portals, data, CRM-systemen, IoT en nog veel meer kick-ass digitale vraagstukken. Optimaliseren, digitaliseren en automatiseren om organisaties optimaal te laten presteren zijn kreten waar onze digital experts zich dagelijks hard voor maken.

Lees ook de blogs van deze Exite'ers:

Luca van Zeijst

Geralt Ligtenberg

Stacey Mathey