Skip to content

Sinds 1998 maken wij impact met ICT-oplossingen en -diensten voor het grotere MKB. Exite werkt toekomstgericht, is voor haar klanten een premium partner en ziet in haar mensen het allerhoogste goed.

Een #exciiiting werkgever

Onze drive

Bij Exite worden wij geprikkeld om het maximale uit onszelf te halen. Onze passie voor ICT hebben we nodig om positieve impact te maken op de wereld van morgen. Onze continue ontwikkeling en innovatie is onze ambitie.

Werk met extra's

Werken bij Exite betekent meer dan invulling geven aan een rol en taken verrichten. De secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er zeker zijn! Check hier de 8+ #exciiiting voordelen die collega's ervaren.

Bij deze club wil je werken!

Binnen onze organisatie staan gezelligheid, collegialiteit en een sociaal karakter hoog in het vaandel. Zeg je Exite, dan zeg je automatisch ook gastvrijheid. Hospitality is onze tweede natuur. Samen zetten we altijd net dát stapje extra om elkaar en onze klanten telkens positief te verrassen. Door in te zetten op de ultieme servicebeleving richting onze klant, zijn we in onze branche toonaangevend en geven we partnership een nieuwe dimensie.

Dit is Exite:

140+ collega's

Waar ook binnen Exite: overal, in elke rol werken best-in-class professionals dagelijks aan het bieden van de best mogelijke ICT-ervaring voor onze klanten. 

250+ klanten

Van uiteenlopende branches tot diverse windstreken: vanuit Twente hebben we een indrukwekkend klantportfolio opgebouwd waar we graag voor werken en trots op zijn.

100+ ICT specialisten

Het technisch hart van Exite. Onze specialisten zijn de echte experts op ICT-gebied en weten ideeën en wensen te vertalen naar slimme inzet van ICT-oplossingen.

1 ambitie

De meest servicegerichte ICT-dienstverlener van NL zijn, met de hoogste klantwaardering. In alles wat we doen staat hospitality daarom centraal.

KERST
Tour d'Exite
NXT FESTIVAL
Pasen voor de kids
Get Exite'ed
FEEST